menu

Reis boeken

Lees voordat je een reis boekt de reisvoorwaarden goed door. Vergeet in je enthousiasme niet even onder 'de Avanta-manier van reizen ' te lezen welke soort reizen we organiseren. Dit geldt vooral als je nooit eerder met ons op reis geweest bent. Aanmelden voor een reis kan door op deze pagina de reis van je keuze op te zoeken en vervolgens op 'aanmelden' te klikken.

Ga niet onverzekerd op reis! Je kunt natuurlijk zelf je reis- of annuleringsverzekering afsluiten, maar het kan ook via ons. Je kunt de door jou gewenste verzekeringen aanvinken op het aanmeldingsformulier. De kosten van de verzekeringen worden later door ons gefactureerd. Zie de pagina Verzekeringen elders op deze site voor info over verzekeringen en een premie-overzicht.

De aanbetaling van de reis kan eenvoudig worden voldaan via iDEAL. Bij het invullen van je aanmeldingsformulier kun je je reservering dus meteen compleet maken door de aanbetaling over te maken. De hoogte van de aanbetaling, het betalingskenmerk en het juiste rekeningnummer worden automatisch ingevuld. Wel zo handig!

Mocht iDEAL vanwege bijvoorbeeld een storing niet werken, dan is het ook mogelijk handmatig de aanbetaling voor de reis diezelfde dag nog over te maken. Maak de aanbetaling (die bij de reis vermeld staat) dan over naar NL94 RABO 0385 3731 55 (BIC: RABONL2U) t.n.v. Avanta Reizen o.v.v. de reiscode en de vertrekdatum.

Wanneer je nog geen gebruik maakt van internetbankieren, dan is per acceptgiro betalen ook mogelijk. Gebruik dan dezelfde gegevens als hierboven vermeld. Doe a.u.b. de acceptgiro nog dezelfde dag op de post.

Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op!