Reisleider

Frank Wiersma

Kenmerken
Een droomreis, tenzij je niets om schitterende natuur geeft...

De mooiste nationale parken van Washington, Oregon en Idaho. Waarschijnlijk starten we de reis in het uiterste noordoosten (Seattle) en reizen we naar San Francisco vanwaar we naar Hawaii vliegen.

De westelijke helft van de VS herbergt overbekende nationale parken als Grand Canyon, Yellowstone, etc. Maar er is hier zoveel natuurschoon te vinden dat je er ook prachtige nationale parken en state parks vindt waar de meesten nog nooit van gehoord hebben. In het gebied waar wij doorheen reizen gaat het dan om nationale parken als Mount Rainier, Olympic, North Cascades, Crater Lake en Redwood. En wellicht dat we onderweg naar San Francisco nog het bekende Yosemite bezoeken. Kortom, we moeten echt keuzes gaan maken tijdens deze reis!

Reistekst Hawaii volgt nog.

Autohuur is bij de reissom inbegrepen. Ook de retourvlucht tussen het Amerikaanse vasteland en Hawaii is bij de reissom inbegrepen.

Bijkomende kosten zijn m.n. bedoeld voor overige vervoerskosten (tol, evt. young driver of drop off fee, of OV), overnachtingskosten en maaltijden.

 

€2200,- €2025,- * Bijkomende kosten €600,- * Bij boeking voor 01-04-2020
Reiscode
20-HAVS-218
Vertrek
17-08-2020
Reisduur
19 dagen
Bestemming
U.S.A.
Reisleider
Frank Wiersma

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!