Reisleider

Simone Souër

Kenmerken
Op Madagaskar ben je nooit alleen.

Madagaskar is zo anders dan alle andere landen, dat je het gezien moet hebben voor je het gelooft. Het is geen Afrika, geen Azië en geen Oceanië, maar uit al die gebieden zijn er in de oudheid mensen komen wonen. Dit zie je terug in de bevolking en de cultuur. Voeg daar de Franse invloeden bij en je hebt een unieke melting pot! Zo ontbijt je met een croissant of baguette, en later op de dag eet je een typisch Afrikaanse stoofpot of Aziatisch aandoende curry.

Ook het planten- en dierenrijk zijn uniek; eigenlijk is dit eiland een minicontinent. Veel planten- en diersoorten komen alleen hier voor, en nergens anders ter wereld. Het landschap is afwisselend; de ene dag loop je door de felgroene begroeiing van een tropisch regenwoud, de andere dag over de stoffige rode aarde van een met baobabs en acacia’s bekroonde steppe.

Madagaskar is een van de grootste eilanden ter wereld. Je kunt er maanden rondreizen, zonder je een ogenblik te vervelen. Zoveel tijd hebben de meeste mensen niet, en het vervoer is ook niet altijd zo efficiënt dat je snel van A naar B kunt.  Niet getreurd, met Avanta zul je tijdens deze weken een grondige en onvergetelijke indruk van Madagaskar krijgen. Omdat we gebruik maken van het openbaar vervoer, zal dat een onopgesmukt en puur beeld opleveren. We reizen met de meest uiteenlopende vervoermiddelen, en hebben kleurrijke medepassagiers. De staat van de weg of de boot/bus/trein laat soms te wensen over, maar dat draagt dan wel weer bij aan het avontuurlijke karakter van de reis 🙂

Voor deze reis heb je een flexibele instelling nodig en je moet tegen een stootje kunnen!

De bijkomende kosten zijn bedoeld voor maaltijden, vervoer en overnachtingen.

Voor Madagascar is een visum nodig.

€2150,- Bijkomende kosten €500,-
Reiscode
19-AAA-198
Vertrek
02-08-2019
Reisduur
20 dagen
Bestemming
Madagaskar
Reisleider
Simone Souër

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt