Reisleider

Vinaya Maaskant

Kenmerken
Een zomerse mix van relaxed en actief, deze reis door het zuiden van Europa.

Nog (2) plaatsen. Kaap Sint Vincent bij de kliffen van Atalaia, het meest zuidwestelijke puntje van Europa, gold in de middeleeuwen als het einde van de wereld. Dat gevoel ga jij ook krijgen als je in dit afgelegen deel van Portugal, 70 meter boven de Atlantische oceaan, naar de zonsondergang zit te kijken. Vervolgens duik je je slaapzak in en de volgende morgen heb je het mooiste uitzicht! De Extremadura is een Spaanse regio die aan midden-Portugal grenst. Dit gebied staat bekend om de mooie natuur.

Sowieso is de zuidkust van Portugal schitterend, ook in de herfst wanneer het weer over het algemeen nog heel aardig is. Langs de ruige kust van Portugal vinden we indrukwekkende rotsformaties. En in het natuurpark Arrabida iets ten zuiden van van de Portugese hoofdstad Lissabon kijken we van grote hoogte over de oceaan. In deze omgeving willen we een mooie wandeling gaan maken.

Op deze reis komen we in zowel Spanje als Portugal in streken waar 99% van de toeristen die in deze landen komen, geen weet van hebben. Eenzame streken in prachtige berggebieden met knusse stadjes en verlaten dorpen en mooie stuwmeren waar we na een dag wandelen en reizen in af kunnen koelen. Zonder dat er verder een mens te bekennen is. Als dat geen luxe is?!

We vliegen retour.

De reis is incl. autohuur (excl. brandstof en afkoop E.R.).
De bijkomende kosten zijn bedoeld voor overige vervoerskosten, maaltijden en evt. kampeerovernachtingen.

Twijfel je over het boeken van een reis in deze tijden? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€790,- Bijkomende kosten €200,-
Reiscode
21-ZPO-281
Vertrek
03-11-2021
Reisduur
10 dagen
Bestemming
Portugal Spanje
Reisleider
Vinaya Maaskant

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!