Reisleider

Marjolein Hulst

Kenmerken
Veelzijdig en anders winteravontuur in zuid-Lapland met een bezoek aan de Zweedse hoofdstad als afsluiter

Wintersport in het hoge noorden is niet te vergelijken met wintersport in Oostenrijk of Zwitserland. Want hier heb je rendieren, husky’s en het noorderlicht. En niet te vergeten, heel veel sneeuw en ijs! Winters Lapland is ijzig koud en oogverblindend mooi.

Er zijn honderd-en-één manieren om hier sneeuwpret te hebben. Sneeuwscooteren door sprookjesachtige bossen, ijsvissen als een eskimo, in vliegende vaart voortgetrokken worden door een enthousiaste roedel husky’s… Paardrijden in de sneeuw, worstjes roosteren boven een kampvuur in een hytte, en wakduiken voor wie daar zin in heeft. En langlaufen, skiën en snowboarden natuurlijk!

Onze uitvalbasis tijdens deze reis is een ruim en sfeervol houten huis. Avanta is hier al eerder geweest en we weten wat er in de buurt te doen is.

Stockholm is rond kerst supersfeervol en gezellig en de ideale plek om onze reis op een onvergetelijke manier af te sluiten. We overnachten hier in een eenvoudig hostel voordat we weer terugvliegen naar Nederland.

We vliegen naar midden-Zweden. Vandaar reizen we in noordelijke richting (en terug). In ons groepshuis maken we onze eigen maaltijden klaar.

Evt. vertrekken we op 26 december ’s avonds (ook dan blijft de terugvlucht staan op 5 januari).

Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten voor activiteiten, vervoer/autohuur, verblijf/accommodatie, maaltijden e.d. is vooraf niet exact in te schatten en hangt daarnaast af van de activiteiten waar jij aan mee wilt doen. Maar afgelopen jaren bleek dit bedrag een realistische inschatting te zijn.

€890,- Bijkomende kosten €800,-
Reiscode
22-WZS-303C
Vertrek
27-12-2022
Reisduur
10 dagen
Bestemming
winterreizen Zweden
Reisleider
Marjolein Hulst

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt