Reisleider

Arne Slingerland

Kenmerken
Niet voor niets komt Avanta graag in Marokko!

Marokko is een heerlijk land om doorheen te reizen vanwege de veelzijdigheid in het landschap, de vriendelijke bevolking en de exotische cultuur.

Voor ons Nederlanders is het goed beschouwd de dichtstbijzijnde exotische bestemming. Op slechts enkele uren vliegen ligt dit land van besneeuwde bergen, groene valleien, snelstromende rivieren, oeroude én supermoderne steden, middeleeuws aandoende dorpen, gortdroge woestijnen, Atlantische en Middellandse zeekusten en prachtige bossen. Maar ook schrale steppen waar herders met hun kuddes ronddwalen, eindeloze ongerepte gebieden waar je overal kunt kamperen en een verrassend vriendelijke, gastvrije bevolking.

We gaan van al de genoemde aspecten van dit veelzijdige land iets zien. Reizen door de Atlas en de Sahara, langs de Atlantische Oceaan en struinen door een stad als Marrakech. Als je ’s ochtends in deze stad wakker wordt is dat niet omdat je wekker gaat, maar omdat de imam oproept tot gebed. En wanneer je even later door de smalle straatjes van de souk loopt, worden je zintuigen overweldigd door alle kleurige koopwaar, heerlijke Marokkaanse hapjes, de geuren van zakken vol kruiden en de dynamiek in de leerlooierij.

Kortom, wanneer je na afloop terugkijkt op deze reis, kun je je bijna niet voorstellen dat je al die indrukken in slechts een ruime week hebt opgedaan.

We vliegen retour op Marokko.
De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, evt. overige vervoerskosten (tol) en evt. campingovernachtingen.

Twijfel je over het boeken van een reis in deze tijden? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€890,- Bijkomende kosten €200,-
Reiscode
21-MKK-252
Vertrek
30-09-2021
Reisduur
10 dagen
Bestemming
Marokko
Reisleider
Arne Slingerland
Ik meld me aan!