Reisleider

Hans

Kenmerken
Buitenleven met Avanta is optimaal relaxen!

Zweden is écht een topland voor outdooractiviteiten en wildkamperen. Het is dunbevolkt en in grote delen van het land woont niemand. Dat geeft eindeloos veel mogelijkheden voor wandeltochten en andere bezigheden in de ongerepte natuur. En een mooi kampeerplekje vinden is een eitje. In 2021 heeft Avanta Zweden écht herontdekt als een superwildkampeerland en zijn we er elf keer geweest 😀 .

We gaan kanoën op een rustig stromende rivier, met weelderig groene oevers waar je wild life zoals elanden, rendieren en herten kunt spotten. Je hoort alleen het murmelende water, de zingende vogels in het struikgewas aan de kant en het geluid van de roeispaan tegen je kano. Zwemmen in een van de talloze meren, of een douche nemen onder een waterval. Mountainbiken door de beboste heuvels. En ‘s avonds ergens ons kamp opslaan, om tot laat in de avond te relaxen bij het kampvuur.

Begin februari 2022 is Noorwegen ook weer open voor ongevaccineerde reizigers. Als dat deze zomer ook gewoon het geval is combineren we deze reis met het zuiden van Noorwegen. Dat betekent o.a. een bezoek aan het schitterende fjordengebied waar Noorwegen om bekend staat, maar we gaan dan ook zeker langs de hoogvlakte de Hardangervidda en het prachtige berg- en gletsjergebied Jotunheimen. Zou Noorwegen deze zomer onverhoopt toch weer niet toegankelijk zijn voor ongevaccineerden, dan maken we er alsnog een prachtige Zwedenreis van.

We vliegen heen naar Stockholm en reizen over land terug naar huis.

Klik hier voor info over reizen in coronatijd.
Officiële reisadviezen zijn te vinden op www.nederlandwereldwijd.nl.

€825,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
22-DEWZ-193_CHA
Vertrek
04-08-2022
Reisduur
10 dagen
Bestemming
Noorwegen Zweden
Reisleider
Hans

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt