Kenmerken
Kamperen in zomerse sferen!

Corsica is een bergachtig eiland in de Middellandse Zee. Het hoort bij Frankrijk, maar de bewoners van het eiland voelen zich toch vooral Corsicaan. Corsica is schitterend, en veel ruiger dan het zuidelijker gelegen eiland Sardinië. Het is de ideale plek voor uitdagende wandeltochten en mountainbiketrails.

We beginnen de reis niet op Corsica, want we vliegen naar Noord-Italië. Onderweg naar de haven bezoeken we de stad Pisa, die 1500 jaar geleden al bewoond werd. Pisa is echt meer dan de overbekende scheve toren! We zullen zelf zien dat het één van de mooiste oude steden van Toscane is.

O.l.v. Rick van Brakel

Vervolgens varen we over naar Corsica. We maken hier diverse wandeltochten door de bergen en bezoeken Bonifacio: het stadje op Corsica dat al eeuwen op een rotsrand boven de zee balanceert. Verder gaan we naar Cap Corse, het puntje bovenaan het eiland. Dit ‘puntje’ is een schiereiland van zo’n 40 kilometer lang, omzoomd met witte stranden en een azuurblauwe zee en schitterende kuststadjes.

Tussendoor nemen we vanaf een leuk strandje een duik in de glasheldere zee, en het zou zomaar kunnen dat we overnachten op datzelfde strand.

Aan het eind van de reis varen we over naar de Franse kust.  We sluiten de reis af met een bezoek aan de Provence voordat we terugrijden naar Nederland.

Dit is een all in-reis, waarbij behalve maaltijden, vervoer en de vlucht naar Italië ook de overtochten naar Corsica bij de reissom zijn inbegrepen.

€845,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
19-CORS-205
Vertrek
07-08-2019
Reisduur
11 dagen
Bestemming
Frankrijk Italië

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt