Kenmerken
Een zomerse mix van relaxed en actief, deze reis door het zuiden van Europa.

Kaap Sint Vincent bij de kliffen van Atalaia, het meest zuidwestelijke puntje van Europa, gold in de middeleeuwen als het einde van de wereld. Dat gevoel ga jij ook krijgen als je in dit afgelegen deel van Portugal, 70 meter boven de Atlantische oceaan, naar de zonsondergang zit te kijken. Vervolgens duik je je slaapzak in en de volgende morgen heb je het mooiste uitzicht! De Extremadura is een Spaanse regio die aan midden-Portugal grenst. Dit gebied staat bekend om de mooie natuur.

Sowieso is de zuidkust van Portugal schitterend. Langs de ruige kust van Portugal vinden we indrukwekkende rotsformaties. En in het natuurpark Arrabida iets ten zuiden van van de Portugese hoofdstad Lissabon kijken we van grote hoogte over de oceaan. In deze omgeving willen we een mooie wandeling gaan maken, nadat we Lissabon bezocht hebben. Deze stad is echt een pareltje. Hier moet je zeker een keer geweest zijn!

Op deze reis komen we in zowel Spanje als Portugal in streken waar 99% van de toeristen die in deze landen komen, geen weet van hebben. Eenzame streken in prachtige berggebieden met knusse stadjes en verlaten dorpen en mooie stuwmeren waar we na een dag wandelen en reizen in af kunnen koelen. Zonder dat er verder een mens te bekennen is. Als dat geen luxe is?!

We vliegen retour. Heen: midden Spanje en terug uit Zuid-Spanje/-Portugal.

€850,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
20-PEX-167
Vertrek
28-07-2020
Reisduur
11 dagen
Bestemming
Portugal Spanje

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt