Reisleider

William Benard

Kenmerken
Laat je verrassen door Italië: de Abruzzen, Basilicata, Apulië en Calabrië

Volgens de Italianen die ten zuiden van Rome wonen begint het echte Italië pas daar, en misschien is dat ook wel zo. De mensen zijn er luidruchtiger, spontaner en vriendelijker. Schitterende kusten, zonovergoten stranden met prachtige duinen waar we kamperen en de dag beginnen met een zwempartij. Daarna maken we een bergwandeling of bezoeken we een sfeervol stadje zoals Matera of de binnenstad van Brindisi.

Het berglandschap van deze zuidelijke provincies is sowieso buitengewoon boeiend en leent zich uitstekend voor dagtochten. Er zijn diverse nationale parken die garanderen dat de schoonheid van dit gebergte in stand blijft. Verder liggen er diverse meren waar het heerlijk afkoelen is nadat we een berg beklommen hebben. En op de oevers is het natuurlijk aangenaam kamperen.

Sowieso is dit echt een heerlijke kampeerreis! Als je wilt, ben je 24 uur per dag in de open lucht want meestal is het niet eens nodig om je tentje op te zetten.

We sluiten de reis af met een bezoek aan Rome, de stad die echt op je bucket list hoort als je geen cultuurbarbaar wilt zijn 🙂 . Het is er natuurlijk druk zo in het hoogseizoen, maar nu we in de buurt zijn moeten we even het imposante Colosseum zien, een hand leggen op zo’n eeuwenoude pilaar in het Forum Romanum of het schilderwerk in de Basilica di Santa Maria Maggiore bewonderen.

We vliegen retour op Noord-/Midden-Italië. Evt. komen we terug op zaterdag 20 juli (ipv vrijdag 19 juli).

€800,- €699,- * Dit is een all-in prijs * Bij boeking voor 01-06-2019
Reiscode
19-MZI-116
Vertrek
09-07-2019
Reisduur
11 dagen
Bestemming
Italië
Reisleider
William Benard

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!