Kenmerken
Buitenleven met Avanta is optimaal relaxen!

Zweden is écht een topland voor outdooractiviteiten en wildkamperen. Het is dunbevolkt en in grote delen van het land woont niemand. Dat geeft eindeloos veel mogelijkheden voor wandeltochten door de ongerepte natuur. En een mooi kampeerplekje vinden is een eitje. In de zomer van 2021 heeft Avanta Zweden écht herontdekt als een superwildkampeerland, vandaar dat we er dit najaar ook nog een (in 2021 elfde) keer heen willen.

We gaan kanoën op een rustig stromende rivier, met weelderig groene oevers waar je wild life zoals elanden, rendieren en herten kunt spotten. Je hoort alleen het murmelende water, de zingende vogels in het struikgewas aan de kant en het geluid van de roeispaan tegen je kano. Zwemmen in een van de talloze meren, al is dat in deze tijd van het jaar meer iets voor de bikkels. Mountainbiken door de beboste heuvels. En ‘s avonds ergens ons kamp opslaan, om tot laat in de avond te relaxen bij het kampvuur.

Mocht het slecht weer zijn tijdens de reis, dan zoeken we één van de vele shelters of wildernishutten op. Wat dat betreft is Zweden in alle seizoenen een geweldige outdoor-bestemming met volop mogelijkheden om er ook bij minder weer een fantastische reis van te maken!

Als de omstandigheden het toelaten brengen we ook een bezoek aan de mooie en gezellige hoofdstad Stockholm.

Autohuur is (excl. brandstof en afkoop E.R.) bij de reissom inbegrepen. De bijkomende kosten zijn verder bedoeld voor maaltijden, de retourovertocht naar Zweden en evt. overnachtingskosten.

Twijfels over het boeken van een reis in deze tijd? Lees hier de voorwaarden.

€700,- €599,- * Bijkomende kosten €250,- * Bij boeking voor 01-01-2022
Reiscode
22-ZVO-38
Vertrek
09-04-2022
Reisduur
11 dagen
Bestemming
Zweden

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!