Reisleider

Gersom van der Elst

Kenmerken
Het hoogland en de kustgebieden, en wat daartussen ligt.

Nog (3) plaatsen. Turkije is een groot land dat enorm veel variatie te bieden heeft. Je kunt er gerust zes weken rondreizen en iedere dag nieuwe dingen doen en zien. Het ligt aan de Middellandse- en aan de Zwarte Zee, heeft enorme bergketens, grote meren en rivieren, indrukwekkende steden en talloze verstilde dorpjes in het binnenland. Daarnaast heeft het grootse monumenten die herinneren aan de oude en ook Bijbelse geschiedenis (o.a. Efeze) en natuurmonumenten zoals de kalkterrassen en Cappadociƫ.

Deze dagen gaan we op intensieve, maar relaxte Avantamanier kennismaken met dit prachtige land. ‘Avantamanier’ betekent bijv. dat als het weer eens erg warm is en we komen langs een mooi meer, we dan wel even stoppen om een duik te nemen. Maar we gaan er vervolgens niet een dag liggen luieren. Of: als we in een dorp vragen waar we brood kunnen kopen, of water kunnen halen, en we worden spontaan op de thee gevraagd, dan slaan we dat niet af.

Zwemmen in glasheldere meren, kamperen in de bergen, wandelen over wegen waar Paulus ooit liep (zie Handelingen 20), romantische dorpjes en thee met vriendelijke mensen… dat zijn wel min of meer vaststaande ingrediĆ«nten van deze zomerreis.

Autohuur is bij de reissom inbegrepen (excl. brandstof en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn bedoeld voor de maaltijden, overig vervoer, brandstof en evt. overnachtingskosten tijdens de reis.

Voor Turkije is een (elektronisch) visum nodig dat eenvoudig vooraf via internet kan worden aangeschaft.

We vliegen retour naar en van Turkije.

€899,- Bijkomende kosten €300,-
Reiscode
19-TUY-150
Vertrek
22-07-2019
Reisduur
11 dagen
Bestemming
Turkije
Reisleider
Gersom van der Elst

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!