Reisleider

Rian Dommisse

Kenmerken
Actief buitenleven in Scandinavië

Zweden is écht een topland voor outdooractiviteiten en wildkamperen. Het is dunbevolkt en in grote delen van het land woont niemand. Dat geeft eindeloos veel mogelijkheden voor wandeltochten en andere bezigheden in de ongerepte natuur. En een mooi kampeerplekje vinden is een eitje. In 2021 heeft Avanta Zweden écht herontdekt als een superwildkampeerland en zijn we er elf keer geweest 😀 .

We gaan kanoën op een rustig stromende rivier, met weelderig groene oevers waar je wild life zoals elanden, rendieren en herten kunt spotten. Je hoort alleen het murmelende water, de zingende vogels in het struikgewas aan de kant en het geluid van de roeispaan tegen je kano. Zwemmen in een van de talloze meren, of een douche nemen onder een waterval. Mountainbiken door de beboste heuvels. En ’s avonds ergens ons kamp opslaan, om tot laat in de avond te relaxen bij het kampvuur.

Ook het zuiden van Noorwegen is geen onbekend terrein voor Avanta. We gaan onder meer naar het schitterende fjordengebied waar Noorwegen om bekend staat, naar de hoogvlakte de Hardangervidda en het prachtige berg- en gletsjergebied Jotunheimen. In laatstgenoemd nationaal park kunnen we een stevige klim naar een van de bergtoppen maken en groepjes rendieren spotten. De Noorse natuur is echt supermooi. De ruimte, de fjorden, de bergen, de bruisende rivieren en watervallen… allemaal dingen die we in Nederland niet hebben. Daardoor is een reis naar Noorwegen altijd genieten!

We vliegen heen naar Stockholm en reizen over land terug naar huis.

Check hier in welke gevallen er sprake kan zijn van een brandstoftoeslag.

€890,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
23-DEWZ-169
Vertrek
01-08-2023
Reisduur
12 dagen
Bestemming
Noorwegen Zweden
Reisleider
Rian Dommisse

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt