Reisleider

Frank Wiersma

Kenmerken
Een onverminderd populaire Avanta-bestemming

We vliegen naar Zuid-Spanje, stappen daar de veerboot op en een paar uur later sta je in een andere wereld. Een warme, droge en zonnige wereld waar de mensen buiten leven, op terrasjes thee drinken en zich geen zorgen maken. Is dat omdat de zon er altijd schijnt, is het omdat ze zo ontzettend veel moois hebben in hun land of is het omdat ze sneller tevreden zijn? Vraag het ze zelf maar eens, want de Marokkanen zijn altijd in voor een praatje, maar zorg er dan wel voor dat ze je niet gelijk een winkel in praten… Slagen ze daar toch in, begin dan met één tiende te bieden op de officiële prijs van dat wat je wilt kopen. De oorspronkelijke vraagprijs blijkt dan uiteindelijk heel wat minder officieel.

Het is een land waar je je geen dag zult vervelen. Want naast de souks en medina’s van de steden is er natuurlijk ook nog het platteland. Ook daar is genoeg te doen, zien en beleven. Kamperen bij bergmeren en zwemmen in de Atlantische Oceaan. Adembenemende routes rijden en mooie bergwandelingen maken. En als je de Atlas over bent en je in de Marokkaanse Sahara bent aangeland, zie je steeds minder mensen. De mensen die we hier ontmoeten, zijn supervriendelijk en gastvrij. De kinderen willen graag voetballen en de ouderen nodigen je uit voor een glaasje zoete thee.

Na Marokko varen we weer over naar Zuid-Spanje, bezoeken waarschijnlijk nog even Sevilla en vliegen dan naar huis.

Of we in Nederland weer een echte zomer krijgen weten we niet. Wel zeker is dat dit een op en top zomerreis gaat worden!

We vliegen retour op de Zuid-Spaanse/Portugese kust waarvandaan we overvaren naar Marokko. Vluchten, overtochten, vervoer, maaltijden – allemaal inbegrepen 🙂

€1075,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
19-MAR-130_A
Vertrek
19-07-2019
Reisduur
12 dagen
Bestemming
Marokko
Reisleider
Frank Wiersma

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt