Kenmerken
Een zonnig en bergachtig begin van het voorjaar

Een reisje naar zonnige, zuidelijke streken! We rijden naar Zuid-Frankrijk waar we het eerste weekend op de prachtig gelegen boerderij van Wim en Addy (die elkaar ooit op een Avantareis ontmoetten) doorbrengen. Zij hebben in de loop der jaren al heel wat Avantagroepen gastvrij verwelkomd.

We steken de Pyreneeën over, het ruige gebergte op de grens van Frankrijk en Spanje. Hier kunnen we o.a. gaan wandelen en mountainbiken in één van de kloven die het gebergte doorsnijden. In de glooiende, groene heuvels van Baskisch en Noord-Spanje is het ook echt genieten, tijdens een van de schitterende wandeltochten of op onze kampeerplek. Omdat het voorjaar is, bloeien er overal massa’s bloemen. We komen in afgelegen dorpjes in het binnenland met witgekalkte huisjes, robuuste kerkjes en oude mannetjes op het dorpsplein in de schaduw van de sinaasappelbomen. Een andere dag rijden we tussen olijfboomgaarden of door rotsachtig gebied.

We reizen dwars door het Noord-Spaanse gebergte naar Portugal. We komen nu in een deel van Portugal dat een en al natuur is, dus ideaal Avantaterrein. Een mooie kampeerplek vinden is hier niet moeilijk. De ene dag staan we bij een stuwmeer, de andere dag in een boomgaard.

We maken er natuurlijk weer een afwisselende reis van, maar plannen de reis zoals gewoonlijk niet van tevoren van a tot z. Zo blijft er ruimte over voor echt Avantuur!

Heen en terug rijden.

€900,- €790,- * Dit is een all-in prijs * Bij boeking voor 01-02-2021
Reiscode
21-SPOV-38
Vertrek
23-03-2021
Reisduur
12 dagen
Bestemming
Frankrijk Portugal Spanje
Ik meld me aan!