Kenmerken
Een zonnig en bergachtig begin van de zomer

Een reisje naar zonnige, zuidelijke streken! We rijden naar Zuid-Frankrijk waar we het eerste weekend op de prachtig gelegen boerderij van Wim en Addy (die elkaar in een grijs verleden op een Avantareis ontmoetten) doorbrengen. Dan kun je gelijk eens zien of het misschien ook iets voor jou is om naar Frankrijk te emigreren :-).

We steken de Pyreneeën over, het ruige gebergte op de grens van Frankrijk en Spanje. Hier kunnen we o.a. gaan wandelen en raften in één van de kloven die het gebergte doorsnijden. In de glooiende, groene heuvels van Baskisch en Noord-Spanje is het ook echt genieten, tijdens een van de schitterende wandeltochten of op onze kampeerplek. We komen in afgelegen dorpjes in het binnenland met witgekalkte huisjes, robuuste kerkjes en oude mannetjes op het dorpsplein in de schaduw van de sinaasappelbomen. Een andere dag rijden we tussen olijfboomgaarden of door rotsachtig gebied.

Het is op en top zomer tijdens de reis, dus we bivakkeren lekker in de buitenlucht en slapen geregeld aan een stuwmeertje onder de sterrenhemel (als je liever in een binnentent slaapt – ook prima!). We maken er natuurlijk weer een afwisselende reis van, maar plannen de reis zoals gewoonlijk niet van tevoren van a tot z.

Na afloop van de reis vliegen we terug vanuit zuidelijk Spanje.

€800,- €699,- * Dit is een all-in prijs * Bij boeking voor 01-04-2020
Reiscode
20-SPY-109
Vertrek
06-07-2020
Reisduur
12 dagen
Bestemming
Frankrijk Spanje
Ik meld me aan!