Reisleider

Job Hakbijl

Kenmerken
Wildkamperen met Avanta is super relaxt!

Nog (1) plaats voor een chauffeur, 20 jaar of ouder, minimaal een jaar je rijbewijs en rij-ervaring in de bergen. Zweden is écht een topland voor outdooractiviteiten en wildkamperen. Het is dunbevolkt en in grote delen van het land woont niemand. Dat geeft eindeloos veel mogelijkheden voor wandeltochten en andere bezigheden in de ongerepte natuur. En een mooi kampeerplekje vinden is een eitje. In 2021 heeft Avanta Zweden écht herontdekt als een superwildkampeerland en zijn we er elf keer geweest 😀 .

We gaan kanoën op een rustig stromende rivier, met weelderig groene oevers waar je wild life zoals elanden, rendieren en herten kunt spotten. Je hoort alleen het murmelende water, de zingende vogels in het struikgewas aan de kant en het geluid van de roeispaan tegen je kano. Zwemmen in een van de talloze meren, of een douche nemen onder een waterval. Mountainbiken door de beboste heuvels. En ‘s avonds ergens ons kamp opslaan, om tot laat in de avond te relaxen bij het kampvuur. Als afsluiting van de reis brengen we ook een bezoek aan de mooie en gezellige hoofdstad Stockholm.

Begin februari 2022 is Noorwegen ook weer open voor ongevaccineerde reizigers. Als dat deze zomer ook gewoon het geval is combineren we deze reis met het zuiden van Noorwegen. Dat betekent o.a. een bezoek aan het schitterende fjordengebied waar Noorwegen om bekend staat, maar we gaan dan ook zeker langs de hoogvlakte de Hardangervidda en het prachtige berg- en gletsjergebied Jotunheimen. Zou Noorwegen deze zomer onverhoopt toch weer niet toegankelijk zijn voor ongevaccineerden, dan maken we er alsnog een prachtige Zwedenreis van.

We reizen over land vanuit Nederland en vliegen na afloop van de reis terug.

Klik hier voor info over reizen in coronatijd.
Officiële reisadviezen zijn te vinden op www.nederlandwereldwijd.nl.

€925,- €675,- * Dit is een all-in prijs * Bij boeking voor 01-06-2022
Reiscode
22-ZZW-114_CHA
Vertrek
11-07-2022
Reisduur
12 dagen
Bestemming
Noorwegen Zweden
Reisleider
Job Hakbijl

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!