Kenmerken
Veelzijdig en anders winteravontuur

Nog (2) plaatsen. Er altijd al van gedroomd om in de winter naar het noorden van Scandinavië af te reizen, schrik je niet terug van koude handen, koken op vuur en slapen in primitieve onderkomens? Dan is deze intensieve roadtrip naar Zweeds Lapland jouw reis!

We vertrekken vanuit Nederland en genieten van het landschap dat langzaam verandert in besneeuwde bossen, eindeloze, adembenemende sneeuwvlaktes en bevroren meren, met hier en daar rendieren en kans op het noorderlicht. De eerste nachten slapen we in primitieve onderkomens en koken we onderweg ons eigen potje, bij voorkeur op open vuur. Eenmaal in het noorden (Zweeds Lapland) verblijven we een week in een eenvoudig huis. Dit huis is onze uitvalsbasis van waaruit we Zweeds Lapland zullen gaan verkennen op cross country ski’s, sneeuwschoenen, snowscooters of wellicht een huskyslee. Voordat we weer naar huis rijden sluiten we deze reis af met een bezoek aan het winterse Stockholm.

Boek snel deze unieke variant op onze winterreizen!
We vertrekken vrijdagavond 18 december 2020.

Reissom is inclusief:
– Autohuur
– Maaltijden

Bijkomende kosten zijn bedoeld voor:
– Brandstof, afkoop E.R. | overtochten | accommodatie: ± € 350 p.p.
– Winteractiviteiten/excursies: ± € 500 p.p.

Mocht de reis vanwege corona onverhoopt niet kunnen doorgaan, dan ben je max. 75 euro kwijt en krijg je de rest van je betaalde reissom gegarandeerd teruggestort. Lees hier meer: https://www.avantareizen.nl/reizen-in-tijden-van-corona/.

€799,- Bijkomende kosten €850,-
Reiscode
20-WZL-360
Vertrek
18-12-2020
Reisduur
13 dagen
Bestemming
winterreizen Zweden

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!