Kenmerken
Een zonnig en bergachtig begin van je zomervakantie

Een reisje naar zonnige, zuidelijke streken! We rijden naar Zuid-Frankrijk waar we aan het eind van de dag de Pyreneeën al in de verte zien opduiken. In dit ruige gebergte op de grens van Frankrijk en Spanje kunnen we o.a. gaan wandelen en raften in één van de kloven die het gebergte doorsnijden.

In de glooiende, groene heuvels van Baskisch en Noord-Spanje is het ook echt genieten, tijdens een van de schitterende wandeltochten of op onze kampeerplek. We komen in afgelegen dorpjes in het binnenland met witgekalkte huisjes, robuuste kerkjes en oude mannetjes op het dorpsplein in de schaduw van de sinaasappelbomen. Een andere dag rijden we tussen olijfboomgaarden of door rotsachtig gebied.

Het is op en top zomer tijdens de reis, dus we bivakkeren als het even kan lekker in de buitenlucht en slapen geregeld aan een stuwmeertje onder de sterrenhemel (als je liever in een binnentent slaapt – ook prima!). We maken er natuurlijk weer een afwisselende reis van, maar plannen de reis zoals gewoonlijk niet van tevoren van a tot z.

Deze reis is een rondreis, waarbij we naar Zuid-Frankrijk gaan, de Franse en Spaanse Pyreneeën willen aandoen, en dan weer o.a. via de Languedoc en de Vogezen naar Nederland terugreizen.

Check hier in welke gevallen er sprake kan zijn van een brandstoftoeslag.

€990,- €875,- * Dit is een all-in prijs * Bij boeking voor 01-03-2023
Reiscode
23-FSG-138
Vertrek
24-07-2023
Reisduur
13 dagen
Bestemming
Frankrijk Spanje

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!