Kenmerken
Buitenleven met Avanta is optimaal relaxen!

Startpunt van deze reis is Zuid-Zweden, waar we naartoe vliegen. Zweden is een topland voor outdooractiviteiten en wildkamperen. Kano├źn op een rustig stromende rivier, met weelderig groene oevers waar je wild kunt spotten. Zwemmen in een van de talloze meren. Mountainbiken door de beboste heuvels. En ‘s avonds ergens ons kamp opslaan, om tot laat in de avond te relaxen bij het kampvuur.

We nemen de ferry om de Oostzee over te varen. Aan de overkant gaan we onder meer naar het sprookjesachtig mooie Mazurisch Merengebied, waar we kunnen fietsen, wandelen of kajakken. Als de omstandigheden het toelaten, gaan we naar Krakau, een middeleeuws stadje dat veel heeft meegemaakt. In de Tweede Wereldoorlog bevond zich hier een groot joods getto. De meeste inwoners van het getto overleefden de oorlog niet, maar Krakau bleef als een van de weinige Poolse steden ongeschonden.

In Slowakije reizen we door het Tatrageberte, onderdeel van de Karpaten en echt supermooi met heldere bergmeren, watervallen en goede wandelroutes. En bergen, uiteraard! De Slowaken zijn erg trots op dit gebergte en je zult zien dat dat terecht is.
We reizen over land weer terug naar Nederland.

Twijfels over het boeken van een reis in deze tijd? Lees hier de voorwaarden.

O.l.v. Jan Henniphof

€925,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
21-ZPS-201
Vertrek
05-08-2021
Reisduur
14 dagen
Bestemming
Polen Slowakije Zweden

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!