Reisleider

Arjan Lugtenburg

Kenmerken
Kamperen in la douce France!

Een rondreis door mooi Frankrijk en een zonnig eiland in de Middellandse Zee. Niet avontuurlijk? Misschien wordt dit een van de meest avontuurlijke reisjes van je leven! Ga mee en ontdek de andere kant van Frankrijk.

Toerend over het Franse platteland ontdekken we de mooiste plekjes voor een relaxmoment, een zwempartij of onze kampeerplek. We gaan via de Vogezen naar het zuiden en nemen onderweg de tijd voor sportieve excursies. De beboste bergen van de Franse Vogezen zijn hiervoor heel geschikt!

Vervolgens varen we over naar het noorden van Corsica, een bergachtig eiland in de Middellandse Zee. Het hoort bij Frankrijk, maar de bewoners van het eiland voelen zich toch vooral Corsicaan. Corsica is ruig en schitterend. Het is de ideale plek voor uitdagende wandeltochten en mountainbiketrails.We maken hier diverse wandeltochten door de bergen en bezoeken Bonifacio: het stadje op Corsica dat al eeuwen op een rotsrand boven de zee balanceert. Verder gaan we naar Cap Corse, het puntje bovenaan het eiland. Dit ‘puntje’ is een schiereiland van zo’n 40 kilometer lang, omzoomd met witte stranden en een azuurblauwe zee en schitterende kuststadjes.

Tussendoor nemen we vanaf een leuk strandje een duik in de glasheldere zee, en het zou zomaar kunnen dat we overnachten op datzelfde strand. Aan het eind van de reis varen we terug naar de Franse kust. Via de Languedoc en het Centraal Massief rijden we richting Nederland.

Dit is een all in-reis, waarbij behalve maaltijden en vervoer ook de overtochten van en naar Corsica bij de reissom zijn inbegrepen.

Twijfel je over het boeken van een reis in deze tijden? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€990,- €849,- * Dit is een all-in prijs * Bij boeking voor 01-05-2021
Reiscode
21-CORF-125
Vertrek
17-07-2021
Reisduur
15 dagen
Bestemming
Frankrijk
Reisleider
Arjan Lugtenburg
Ik meld me aan!