Kenmerken
Een zonnig en bergachtig begin van de zomer

Een reisje naar zonnige, zuidelijke streken! We rijden naar Zuid-Frankrijk waar we één van de eerste nachten bivakkeren op de prachtig gelegen boerderij van een Avantastel uit een ver grijs verleden. We steken daarna de Pyreneeën over, het ruige gebergte op de grens van Frankrijk en Spanje. Hier kunnen we o.a. gaan wandelen en raften in één van de kloven die het gebergte doorsnijden.

In de glooiende, groene heuvels van Baskisch en Noord-Spanje is het ook echt genieten, tijdens een van de schitterende wandeltochten of op onze kampeerplek. We komen in afgelegen dorpjes in het binnenland met witgekalkte huisjes, robuuste kerkjes en oude mannetjes op het dorpsplein in de schaduw van de sinaasappelbomen. Een andere dag rijden we tussen olijfboomgaarden of door rotsachtig gebied.

Het is op en top zomer tijdens de reis, dus we bivakkeren als het even kan lekker in de buitenlucht en slapen geregeld aan een stuwmeertje onder de sterrenhemel (als je liever in een binnentent slaapt – ook prima!). We maken er natuurlijk weer een afwisselende reis van, maar plannen de reis zoals gewoonlijk niet van tevoren van a tot z.

Deze reis is een rondreis, waarbij we naar Zuid-Frankrijk gaan, de Franse en Spaanse Pyreneeën willen aandoen, en dan weer o.a. via de Languedoc en de Vogezen naar Nederland terugreizen.

Twijfel je over het boeken van een reis in deze tijden? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€950,- €849,- * Dit is een all-in prijs * Bij boeking voor 01-06-2021
Reiscode
21-FSP-105
Vertrek
10-07-2021
Reisduur
15 dagen
Bestemming
Frankrijk Spanje
Ik meld me aan!