Reisleider

Arjan Lugtenburg

Kenmerken
Een aaneenschakeling van bijzondere belevenissen, ontmoetingen en hoogtepunten!

Tijdens deze reis staat onder meer een jungletocht in het noordoosten van Ecuador op de planning, waar de Andes, de Amazone en de evenaar bij elkaar komen.  Het Yasuni National Park schijnt een van de meest rijke regio’s qua biodiversiteit ter wereld te zijn. Vele soorten zoogdieren, reptielen, vogels, insecten, bomen en planten leven hier.
Van heel andere orde maar minstens zo onvergetelijk is ons bezoek aan een Nederlandse zendingspost, waar een bekende van de reisleider werkt. Indrukwekkend om te zien en te horen waar hun dagelijks werk uit bestaat, en om een inkijkje te krijgen in het dagelijks leven van de Ecuadorianen.

Eén van de highligts tijdens deze reis is de watergevulde vulkaan in de Andes bij Quilotoa, Iquitos in Peru. Natuurlijk kun je niet naar Peru zonder ook Macchu Picchu te bezoeken. We nemen een binnenlandse vlucht om dit waar te kunnen maken. De Inca’s hebben de hooggelegen nederzetting zo vernuftig gebouwd, dat aardbevingen, zwaar weer en de tand des tijds relatief weinig invloed hebben gehad. Een bijzondere ervaring om hier rond te lopen!

Zowel Peru als Ecuador hebben reizigers veel te bieden. Op dit moment ligt de globale reisroute nog niet vast, maar het belooft hoe dan ook een prachtige reis te worden!

Naast de intercontinentale vluchten is een binnenlandse vlucht bij de reissom inbegrepen.
De bijkomende kosten zijn m.n. voor vervoer (waaronder evt. een extra binnenlandse vlucht), maaltijden en overnachtingen.

€1799,- Bijkomende kosten €700,-
Reiscode
20-ECU-276
Vertrek
10-10-2020
Reisduur
19 dagen
Bestemming
Ecuador Peru
Reisleider
Arjan Lugtenburg

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt