Reisleider

André de Jongh

Kenmerken

Chili heeft alles als het over landschap en klimaat gaat. Geen enkel ander land in de wereld kent zoveel verschillende klimaatzones. Van noord naar zuid strekt het land zich meer dan 4.000 kilometer uit. Wie van natuurschoon houdt, zal het in weinig landen meer naar z’n zin hebben dan hier!

De machtige Andesketen die uittorent boven de Stille Oceaan, de witgetopte vulkanen die liggen te spiegelen in azuurblauwe meren. Groene bergbossen, rode woestijnen, witte en zwarte stranden.Van de fjorden tot de woestijnen en van de toppen van de Andes tot de valleien vol wijngaarden.

Gletsjers die liggen te spiegelen in glasheldere meren en snel stromende bergbeken.
We vinden er de mooiste plekken om te kamperen: in wijngaarden, aan fjorden, op stranden bij de wierverzamelaars en vissers.
Een land waar niemand zich kan vervelen om het simpele feit dat het decor al reizend permanent wisselt.

En dan de walvissafari’s die je er kunt doen: die zijn over het algemeen spectaculairder dan waar ook ter wereld. Je maakt daarnaast nog kennis met indianen hoog in de bergen en met afstammelingen van schotse schapenboeren in fjordengebieden.

Wees trouwens niet verbaasd als je er na afloop van de reis van overtuigd bent geraakt dat Chili het mooiste land ter wereld is. Want dat is al de overtuiging van zovelen.

Bedenk daarnaast even hoe somber de Nederlandse novembermaand is, leg daar eens de uitbundige zonneschijn en de aangename temperaturen naast in de heerlijke lente / vroege zomer in Chili; dan is je keuze snel gemaakt…

De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof en afkoop ER). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, overige vervoerskosten en evt. campingovernachtingen.

Twijfel je over het boeken van een reis in deze tijden? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€1950,- Bijkomende kosten €450,-
Reiscode
21-CHI-288
Vertrek
12-11-2021
Reisduur
21 dagen
Bestemming
Chili
Reisleider
André de Jongh
Ik meld me aan!