Reisleider

William Benard

Kenmerken
Nieuw-Zeeland is het land van onze tegenvoeters: mensen die naar bed gaan als wij eruit komen en andersom. Naar Nieuw-Zeeland ga je om de briljante schoonheid en zuiverheid van de natuur.

Je zult er geen oude stadjes en eeuwenoude monumenten vinden, om de eenvoudige reden dat men er pas na 1850 vanuit Europa intensief ging koloniseren. In zekere zin is dit het jongste land. Ook de Maori’s, de oorspronkelijke bewoners, woonden er nog maar zes eeuwen toen onze Abel Tasman er eens kwam kijken.

In januari / februari is het hier voor ons gevoel juli / augustus, dus volop zomer. De altijd mooie natuur is dan bijzonder uitbundig en overweldigend. We kunnen in Nieuw-Zeeland wandelen, zwemmen, survivallen, parasailen, boottochten maken etc. We maken kennis met de oorspronkelijke bewoners en natuurlijk ook met Hollandse immigranten. Het vervelende van zo’n reis is dat je na afloop steeds aan het twijfelen bent of je er zelf eigenlijk niet wilt gaan wonen… Want die rust en zuivere lucht in het land van de Lange Witte Wolk, zoals de Maori’s het noemen, zal je nog heel lang bijblijven.

Deze reis is de combinatie van de reizen 19-ZNZ-11 en 19-NNZ-24. Zie die reizen voor meer info.
Geplande terugkomst van deze reis: 13 maart.

De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, overige vervoerskosten (m.n. brandstof en ferries) en evt. campingovernachtingen.

nieuw
€3050,- Bijkomende kosten €850,-
Reiscode
19-ZMN-NZ-12
Vertrek
04-02-2019
Reisduur
38 dagen
Bestemming
Nieuw-Zeeland
Reisleider
William Benard

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt