Kenmerken
Nieuw-Zeeland is het land van onze tegenvoeters: mensen die naar bed gaan als wij eruit komen en andersom. Naar Nieuw-Zeeland ga je om de briljante schoonheid en zuiverheid van de natuur.

Als je dan toch naar de andere kant van de wereld gaat… Ruim 5 weken reizen, omringd door de mooiste natuur, de zuiverste lucht, het groenste groen. Dat doet je ongetwijfeld goed!

Je zult in Nieuw-Zeeland geen eeuwenoude stadjes en monumenten vinden, om de eenvoudige reden dat de Europeanen er pas na 1850 intensief gingen koloniseren. In zekere zin is dit het jongste land. Ook de Maori’s, de oorspronkelijke bewoners, woonden er nog maar zes eeuwen toen Abel Tasman er eens kwam kijken.

In februari is het hier voor ons gevoel augustus, dus volop zomer. De altijd mooie natuur is dan bijzonder uitbundig en overweldigend. We kunnen in Nieuw-Zeeland wandelen, zwemmen, survivallen, parasailen, boottochten maken etc. We maken kennis met de oorspronkelijke bewoners en natuurlijk ook met Hollandse immigranten. Het vervelende van zo’n reis is dat je na afloop steeds aan het twijfelen bent of je er zelf eigenlijk niet wilt gaan wonen… Want die rust en zuivere lucht in het land van de Lange Witte Wolk, zoals de Maori’s het noemen, zal je nog heel lang bijblijven.

Tekst loopt door onder foto

Deze reis is de combinatie van de reizen 20-ZNZ-10 en 20-NNZ-24. Zie die reizen voor meer info.
Geplande terugkomst van deze reis: 11 maart.

De reissom is inclusief autohuur (excl. brandstof en afkoop E.R.). De bijkomende kosten zijn o.a. bedoeld voor maaltijden, overige vervoerskosten (m.n. brandstof en ferries) en evt. campingovernachtingen.

Lees hier meer over deze reis.

nieuw
€3050,- €2899,- * Bijkomende kosten €850,- * Bij boeking voor 01-12-2019
Reiscode
20-ZMN-NZ-11
Vertrek
03-02-2020
Reisduur
38 dagen
Bestemming
Nieuw-Zeeland

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!