Reisleider

Marion van Vugt

Kenmerken
Met een reisleider die in Napels woont en Italiaans spreekt, ga je deze stad en het Italiaanse leven écht goed ontdekken!

‘Eerst Napels zien en dan sterven’, schreef Goethe en na deze reis begrijp je misschien wel waarom. De stad staat natuurlijk bekend om haar pizza. Maar ook koffie, andere delicatessen en de muziek zijn niet los te zien van deze bijzondere stad. En dan hebben we het nog niet eens gehad over wat er allemaal te zien is. Gelegen aan de prachtige, blauwe Golf van Napels, biedt de stad tal van uitzichten en ze is voorzien van de grootste historische binnenstad van Europa, volgens de UNESCO. Een korte wandeling laat je direct kennis maken met een aantal Napolitaanse kenmerken: luidruchtig, chaotisch, gepassioneerd en op een unieke manier ontzettend vriendelijk.

Ook in de omgeving is van alles te zien. Na talloze keren de Vesuvius van veraf bewonderd te hebben, moet die natuurlijk ook bedwongen worden. Wat deze nog steeds actieve vulkaan wel niet aangericht heeft in het verleden is natuurlijk te zien in Pompeii, wat wij dus ook zeker zullen gaan bekijken. Verder is er nog de kust en ook de natuur is niet ver te zoeken. Kortom, een veelzijdig reisje, waarin je in de echte Italiaanse cultuur ondergedompeld wordt.

Altijd al eens het echte Italië mee willen maken? Waar autorijden een kunst is, er geen regels lijken te bestaan, behalve als het om eten gaat en waar dat eten dan ook een rode draad door het leven is? Maak dan kennis met dit prachtige stukje Italië in een reis waarin je Napels door andere ogen zult gaan zien.

Reisleidster Marion woont en studeert in Napels en is erg enthousiast over de stad. Zij brengt ons naar de mooiste plekjes, de beste restaurantjes en interessantste adresjes.

De bijkomende kosten zijn bedoeld voor vervoer, maaltijden en overnachtingen.

€550,- €499,- * Bijkomende kosten €200,- * Bij boeking voor 01-10-2019
Reiscode
19-NAP-308
Vertrek
21-10-2019
Reisduur
6 dagen
Bestemming
Italië
Reisleider
Marion van Vugt

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt