Kenmerken
Prachtige routes en schitterende vergezichten - per motor door Marokko is een uniek avontuur

NOG ÉÉN PLAATS. Marokko is een veelzijdig land waar Avanta graag komt. Dit is een unieke kans om het land met ons per motor te ontdekken.
Op slechts enkele uren vliegen ligt dit land van besneeuwde bergen, groene valleien, snelstromende rivieren, oeroude én supermoderne steden, middeleeuws aandoende dorpen, gortdroge woestijnen, Atlantische en Middellandse zeekusten en prachtige bossen. Maar ook schrale steppes waar herders met hun kuddes ronddwalen, eindeloze ongerepte gebieden waar je overal kunt kamperen en een verrassend vriendelijke, gastvrije bevolking. Met onze motors komen we op plekken en in dorpen die per auto lastig te bereiken zijn.

Verder is deze reis een echte Avantareis. We gaan wildkamperen, staan open voor contacten met de plaatselijke bevolking en leggen de reisplannen van tevoren niet vast. We zullen niet hele dagen motorrijden. De motor is ons vervoermiddel, niet het doel van de reis. Er blijft voldoende ruimte over om te wandelen, dorpjes te bezoeken en contacten met de locals te leggen. Een dagdeel zullen we de souq van Marrakech verkennen.

Voor deze reis heb je een motorrijbewijs (minimaal twee jaar) nodig. Iedere deelnemer huurt zijn/haar eigen motor. Het is belangrijk dat je in het afgelopen jaar regelmatig tot vaak motor gereden hebt.

Bijkomende kosten zijn bedoeld voor motorhuur (6 dagen), overige vervoerskosten, maaltijden en evt. overnachtingen. Helmen zijn bij de huur inbegrepen, motorkleding zelf meenemen.

We vliegen waarschijnlijk retour op Marrakech.

€925,- Bijkomende kosten €450,-
Reiscode
23-MMO-282
Vertrek
14-11-2023
Reisduur
8 dagen
Bestemming
Marokko
Reisleider
Albert van Engelenhoven

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!