Reisleider

Cor 't Lam

Kenmerken
Veelzijdig en anders winteravontuur in Zweeds Lapland

Wintersport in het noorden is niet te vergelijken met wintersport in Oostenrijk of Zwitserland. Want hier heb je rendieren, husky’s en het noorderlicht. En niet te vergeten, heel veel sneeuw en ijs! Winters Lapland is ijzig koud en oogverblindend mooi.

Er zijn honderd-en-één manieren om hier sneeuwpret te hebben. Sneeuwscooteren door sprookjesachtige bossen, ijsvissen als een eskimo, in vliegende vaart voortgetrokken worden door een enthousiaste roedel husky’s… Paardrijden in de sneeuw, worstjes roosteren boven een kampvuur in een hytte, en wakduiken voor wie daar zin in heeft. En langlaufen, skiën en snowboarden natuurlijk!

Onze uitvalbasis tijdens deze reis is een ruim en sfeervol houten huis en staat in Jäckvik; wat noordelijker in Zweden dan onze andere reizen naar Zweeds Lapland.

We vliegen naar midden-Zweden. Vandaar reizen we in noordelijke richting (en terug). In ons groepshuis maken we onze eigen maaltijden klaar.

Evt. vertrekken we op 27 december ‘s avonds (ook dan blijft de terugvlucht staan op 4 januari).

Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten voor activiteiten, vervoer/autohuur, verblijf/accommodatie, maaltijden e.d. is vooraf niet exact in te schatten en hangt daarnaast af van de activiteiten waar jij aan mee wilt doen. Maar afgelopen jaren bleek dit bedrag een realistische inschatting te zijn.

€1100,- €999,- * Bijkomende kosten €700,- * Bij boeking voor 30-11-2023
Reiscode
23-WZN-309
Vertrek
28-12-2023
Reisduur
8 dagen
Bestemming
winterreizen Zweden
Reisleider
Cor 't Lam
Ik meld me aan!