Reisleider

Arjan Lugtenburg

Kenmerken
Veelzijdig en sportief winteravontuur

Een winterreis naar het hoge noorden is iets volstrekts anders dan een skireis naar Oostenrijk of Zwitserland. Want in Lapland heb je rendieren, husky’s en het noorderlicht. En niet te vergeten, heel veel sneeuw en ijs! Winters Lapland is ijzig koud en oogverblindend mooi.

Er zijn honderd-en-één manieren om hier sneeuwpret te hebben. Sneeuwscooteren door sprookjesachtige bossen, ijsvissen als een eskimo, in vliegende vaart voortgetrokken worden door een enthousiaste roedel husky’s… en nog heel veel meer.

We vliegen naar midden-Zweden waar we de rondreis beginnen en eindigen. Naast bovengenoemde sportieve activiteiten staat deze reis ook bol van de gezelligheid. We roosteren worstjes en grillen hamburgers boven een vuurtje in een van de eenvoudige hutten die je hier overal vindt. ‘s Avonds maken we een maaltijd klaar in onze blokhut, zitten we bij de houtkachel en doen we spelletjes.

Let op: het genoemde bedrag aan bijkomende kosten voor activiteiten, vervoer/autohuur, verblijf/accommodatie, maaltijden e.d. is vooraf niet exact in te schatten en hangt daarnaast af van de activiteiten waar jij aan mee wilt doen. Maar afgelopen jaren bleek dit bedrag een realistische inschatting te zijn.

Evt. vertrekken we de avond ervoor (25 februari).
Twijfel je over het boeken van een reis in deze tijden? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€875,- €795,- * Bijkomende kosten €750,- * Bij boeking voor 01-11-2021
Reiscode
22-LWA-20
Vertrek
26-02-2022
Reisduur
8 dagen
Bestemming
winterreizen Zweden
Reisleider
Arjan Lugtenburg

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!