Reisleider

Maarten Timmerman

Kenmerken
Skiën, snowboarden, sneeuwscooteren, langlaufen, sleetje rijden, ijsvissen, sneeuwschoenlopen... het kan hier allemaal!

Wintersport draait niet alleen om op lange latten van hellingen afsuizen, maar vooral ook om gezelligheid. Zonder een houtvuurtje en warme chocomelk is een winterreis volgens ons niet compleet.  Die dingen zijn dan ook zeker onderdeel van dit reisje, naast rendieren, husky’s en het noorderlicht (dat laatste is iets minder zeker). En niet te vergeten, heel veel sneeuw en ijs! Winters Lapland is ijzig koud en oogverblindend mooi.

Er zijn honderd-en-één manieren om hier sneeuwpret te hebben. Sneeuwscooteren door sprookjesachtige bossen, ijsvissen als een eskimo, in vliegende vaart voortgetrokken worden door een enthousiaste roedel husky’s… en nog veel, veel meer. Bekijk vooral ook het filmpje uit één van de voorgaande jaren, om een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten.   lees verder onder afbeelding >

Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten voor activiteiten, vervoer/autohuur, verblijf/accommodatie, maaltijden is gebaseerd op voorgaande jaren en hangt af van de activiteiten waaraan jij wilt meedoen.
Afgelopen jaren bleek dit bedrag een realistische inschatting te zijn.

We vliegen retour naar Lapland.
Evt. vertrekken we al op vrijdagavond.

€825,- Bijkomende kosten €750,-
Reiscode
20-LL-28
Vertrek
22-02-2020
Reisduur
8 dagen
Bestemming
Finland winterreizen
Reisleider
Maarten Timmerman

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt