Reisleider

André de Jongh

Kenmerken
Deze reis begint met een vlucht naar Zweden, een kanotocht over een Zweedse rivier en gaat daarna verder in Noorwegen.

Bezig zijn in de natuur staat centraal tijdens deze reis, te beginnen met een kanotocht in de Zweedse regio Värmland. Wandeltochten, een dag fietsen, met de trein langs de fjorden, raften – het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We maken onze eigen maaltijden klaar in de kampkeuken en eten die lekker op bij een knetterend kampvuur, dat we eigenlijk elke avond weer aanleggen. Na een dag in de buitenlucht smaakt het altijd goed!

Al sinds de beginjaren is Noorwegen de meest populaire Avantabestemming. Vele tientallen busjes vol Avantareizigers gingen je voor. Dit is natuurlijk ook het ideale land voor een echte Avanta-kampeerreis. Na Rusland en IJsland is Noorwegen het meest ongerepte land van Europa. Houd je van de natuur en van het buitenleven, dan is dit een topbestemming! Neem de Hardangervidda: de grootste hoogvlakte van Europa vol bergmeren, vergezichten, sneeuwresten en rendieren. Of de vele, stuk voor stuk schitterende fjorden. Zo nu en dan nemen we een pont om zo’n fjord over te steken, een ideale gelegenheid om de steile rotswanden vanaf het water te bekijken.

Je vliegt naar Stockholm en rijdt terug naar Nederland. Het is een all in-reis waarbij ook de overtocht Noorwegen – Denemarken bij de reissom is inbegrepen.

Twijfel je over het boeken van een reis in deze tijd? Niet nodig, lees hier de voorwaarden!

€775,- €690,- * Dit is een all-in prijs * Bij boeking voor 01-05-2021
Reiscode
21-DEWZ-171
Vertrek
30-07-2021
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Noorwegen Zweden
Reisleider
André de Jongh

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!