Kenmerken
De zomer beleven in Avantastijl!

In het noorden van Italië valt voor de Avanturier van alles te beleven! Uitdagende bergwandelingen over smalle paadjes, langs blauwe bergmeren, richting ruige toppen. De uitzichten zijn fenomenaal! De bijna dagelijkse speurtocht naar de ideale plek voor ons kamp is ook een avontuur op zich, met onbekende afloop. Na een actieve dag slaap je overal goed, en smaakt het eten dat uit de kampkeuken komt altijd lekker.

Slovenië is een prachtig stukje Europa en ook hier kunnen we ons prima vermaken. Zowel boven als onder de grond, want hier vind je onder meer uitgebreide grottenstelsels. De natuur is prachtig, je kunt er geweldig raften en er zijn veel routes voor wandel- en fietstochten.

In de ongerepte en gevarieerde natuur van Kroatië vinden we de mooiste plekjes voor ons kamp. Als je nog nooit eerder in de vrije natuur hebt gekampeerd is het ongetwijfeld een bijzondere ervaring om, ver weg van de appartementencomplexen aan de kust, je tent neer te zetten op een veldje met om je heen de mooiste bergtoppen. En de volgende dag vinden we vast weer zo’n mooie plek. Het kan zomaar zijn dat je ´s ochtends gewekt wordt door het geklingel van een kudde schapen met bellen om hun nek.

Adembenemend is de natuur in het Nationaal Park Plitvice; een sprookjesachtig natuurgebied met 16 meren en 90 watervallen. En als we aan de kust zijn om bijvoorbeeld kort de historische en mooiste stad van de Adriatische kust, Dubrovnik, te bezoeken, zouden we ook nog kunnen gaan kajakken op de helderblauwe zee of oversteken naar een van de vele eilanden.

Dit is een all-in reis. Klik hier om te lezen wat dat inhoudt. We vliegen retour.

Klik hier voor info over reizen in coronatijd.
Officiële reisadviezen zijn te vinden op www.nederlandwereldwijd.nl.

€799,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
22-SLK-160
Vertrek
26-07-2022
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Italië Kroatië Slovenië

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt