Reisleider

Adrie Goedbloed

Kenmerken
Veelzijdig en anders winteravontuur

Een winterreis naar het hoge noorden van Finland is echt iets anders dan een skireis naar Oostenrijk of Zwitserland. Want in Lapland heb je rendieren, husky’s en het noorderlicht. En niet te vergeten, heel veel sneeuw en ijs! Winters Lapland is een onvergetelijke ervaring vanwege de schitterende landschappen, de écht winterse temperaturen en de verschillende unieke excursies.

Er zijn talloze manieren om te genieten van de Finse winter. Sneeuwscooteren door sprookjesachtige bossen en over bevroren meren, ijsvissen, wakduiken, langlaufen, in vliegende vaart voortgetrokken worden door een enthousiaste roedel husky’s, ’s nachts naar buiten om het noorderlicht te zien… etc. Of gewoon gezellig worstjes braden en chocomelk maken op een kampvuurtje. Kortom, deze dagen in het hoge noorden zijn zó gevuld.

Let op: het genoemde bedrag aan bijkomende kosten voor excursies, vervoer/autohuur, verblijf/accommodatie, maaltijden e.d. is vooraf niet exact in te schatten en hangt daarnaast af van de activiteiten waar jij aan mee wilt doen. Maar afgelopen jaren bleek dit bedrag een realistische inschatting te zijn.

€1049,- Bijkomende kosten €750,-
Reiscode
24-FLA-9
Vertrek
23-01-2024
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Finland winterreizen
Reisleider
Adrie Goedbloed

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!