Reisleider

Job Hakbijl

Kenmerken
Verrassend leuk land in het Midden-Oosten

Jordanië is een verrassend leuk land in het Midden-Oosten. Ondanks de onrust in verschillende omliggende landen zoals Irak en Syrië is Jordanië zelf een rustig en veilig land om in rond te reizen.

Tijdens deze reis gaan we o.a. door de smalle toegangskloof naar het beroemde Petra en rijden door het schitterende Wadi Rum, misschien wel de mooiste woestijn ter wereld. Kennismaken met bedoeïenen en de echte Arabische mentaliteit en gastvrijheid vormen hier een belangrijk en interessant onderdeel van de reis. Langs de King’s Highway – van noord naar zuid – is nog veel meer te zien!

We komen door bergwoestijnen met prachtige vergezichten, waden heerlijk door het stromende water van de Wadi Mujib-kloof en wellicht bezoeken we de kruisvaardersburcht Al Kerak of de ruïnes van Jerash. We komen door de velden van Moab en ten noorden van de beek Arnon door de gebieden waar ooit de stammen van Ruben, Gad en de halve stam van Manasse woonden.

Als de tijd het toelaat gaan we nog snorkelen in de Rode Zee bij Aqaba. En de ervaring van ronddobberen in de Dode Zee kunnen we natuurlijk niet achterwege laten!

Voor Jordanië is een visum nodig, dat we waarschijnlijk op de grens regelen.

De bijkomende kosten zijn bedoeld voor autohuur, brandstof/tol, maaltijden, evt. overnachtingskosten en excursies.

€900,- €799,- * Bijkomende kosten €400,- * Bij boeking voor 01-04-2019
Reiscode
19-JRD-86
Vertrek
03-05-2019
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Jordanië
Reisleider
Job Hakbijl

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!