Reisleider

Ies Goedbloed

Kenmerken
Tijd voor vakantie! Frankrijk is een populaire bestemming, en met Avanta is het er nog leuker. Zwerf met ons mee door dit veelzijdige land.

Frankrijk is een fantastische kampeerbestemming. Kust, bergen, platteland… het is er allemaal in overvloed voorhanden.  De boomgaarden van Normandië, de kusten van Bretagne, de heuvels en bergen… We hoeven maar weinig moeite te doen om elke dag een mooi plekje voor ons kamp te vinden.

Vaak is Frankrijk voor Avanta vooral een doorreisland naar verdere oorden. Totaal niet terecht! Ver is niet altijd beter, en vanwege de huidige omstandigheden hebben we de afgelopen zomer veel door dit land gereisd. We kwamen tot de conclusie dat het nog altijd een topbestemming is voor de Avanta-way of life. Veel streken waar je heerlijk kan wildkamperen, zwemmen, kampvuur stoken, mountainbiken, raften, noem maar op. Prachtige kust- en bergwandelroutes en overal rustieke dorpjes en levendige stadjes. Forten, ruïnes, kastelen verborgen in beboste valleien en ga zo maar door.

Verder is het gewoon een Avanta-kampeerreis, met een keuken achterin de bus en in de avond zo vaak mogelijk een knetterend kampvuur. Het bijkomend voordeel van deze reisstijl in deze tijd is dat we veel buiten zijn en maar met weinig met mensen buiten de groep in aanraking hoeven te komen. En zou de situatie ergens verslechteren dan reizen we net zo makkelijk naar een ander gebied.

€499,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
20-NMF-272
Vertrek
09-10-2020
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Frankrijk
Reisleider
Ies Goedbloed
Ik meld me aan!