Reisleider

Job Hakbijl

Kenmerken
Wintersport in het Zillertal

Ook in 2019 gaan we in de voorjaarsvakantie weer gezellig wintersporten in Oostenrijk! Tijdens deze week gaan we naar skigebied Zillertal 3000; een skigebied verspreid over meerdere bergen met ruim 200 kilometer aan piste tot een hoogte van 3200 meter. In dit gebied ligt ook de Hintertuxer Gletscher die altijd sneeuwzeker is. Ook voor niet-skiërs en -snowboarders is er van alles te doen, zoals rodelen (direct vanaf ons huis), langlaufen of met de lift naar boven en in de zon genieten van het grootse uitzicht. Maar de meesten zullen uiteraard de pistes zelf onveilig gaan maken…

‘s Avonds maken we het natuurlijk erg gezellig in ons onderkomen. We verblijven in een boerderij bij het plaatsje Hippach. Het huis zelf is vrijstaand en bevindt zich net buiten het dorp. Dus: uitgebreide ski-mogelijkheden in de buurt, maar een verblijf buiten de geijkte toeristische plaatsen!

Dit is in feite een all in-reis. Zelfbereide maaltijden, vervoer en overnachtingskosten zijn bij de reissom inbegrepen.
Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten is bedoeld voor je skipas. Kosten kunnen variëren per skigebied en per periode. Wanneer je niet beschikt over een ski-uitrusting is die in het wintersportgebied te huur.

We vertrekken vrijdagavond 22 februari.

€600,- Bijkomende kosten €250,-
Reiscode
19-OW-26B
Vertrek
22-02-2019
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Oostenrijk winterreizen
Reisleider
Job Hakbijl
Volgeboekt