Kenmerken
Winterse gezelligheid in Oostenrijk

Wintersport zoals het wat ons betreft hoort: overdag sportief en actief in de sneeuw, ‘s avonds gezellig samen in ons onderkomen.

Deze reis gaat waarschijnlijk naar het dorpje Rauris, Oostenrijk. Met een kleine piste naast de deur (op 50 meter!) en een aantal grote skigebieden (zoals Saalbach-Hinterglemm, Gastein en Skigebied Salzburger Sportwelt) binnen handbereik is dit eigenlijk een perfecte uitvalsbasis om verschillende skigebieden te verkennen.

‘s Avonds maken we het natuurlijk gezellig in ons onderkomen. We verblijven in een comfortabel chalet in een klein dorpje. Dus: uitgebreide ski-mogelijkheden in de buurt, maar een accommodatie buiten de geijkte toeristische plaatsen.

Dit is in feite een all in-reis. Zelfbereide maaltijden, vervoer en overnachtingskosten zijn bij de reissom inbegrepen. Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten is bedoeld voor je skipas. Kosten kunnen variëren per skigebied en per periode. Wanneer je niet beschikt over een ski-uitrusting is die in het wintersportgebied te huur.

We vertrekken D.V. vrijdagavond 18 december en komen terug op 26 december.
Je kunt deze reis ook boeken met eigen vervoer: 20-WIO-351_EV.

Mocht het onverhoopt zo zijn dat we de reis vanwege corona moeten annuleren, dan ben je max. €50 kwijt en krijg je de rest van je betaalde reissom gegarandeerd teruggestort.
Lees hier meer: https://www.avantareizen.nl/reizen-in-tijden-van-corona/.

€725,- Bijkomende kosten €250,-
Reiscode
20-WIO-350
Vertrek
18-12-2020
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Oostenrijk winterreizen
Ik meld me aan!