Reisleider

Piet Vos

Kenmerken
Winterse gezelligheid in Oostenrijk

Nog één plaats op deze reis. Wintersport zoals het wat ons betreft hoort: overdag sportief en actief in de sneeuw, ’s avonds gezellig samen in ons onderkomen.
Deze reis gaat naar de Salzburger Alpen van Oostenrijk. Ons onderkomen ligt in het Gasteinertal, dat zich uitstrekt van Bad Gastein via Dorfgastein en Bad Hofgastein. Het dal is een van de langste van de Tauernvalleien en heeft in de winter meer dan 200 perfect geprepareerde pistes te bieden met genoeg mogelijkheden voor elk niveau.

’s Avonds maken we het natuurlijk gezellig in ons onderkomen. We verblijven in een oude, comfortabele berghut hoog in de bergen en met uitzicht over de ervoor liggende vallei. Het huis is vrijstaand en bevindt zich net buiten het dorp. Dus: uitgebreide ski-mogelijkheden in de buurt, maar een verblijf buiten de geijkte toeristische plaatsen!

Dit is in feite een all in-reis. Het vervoer, zelfbereide maaltijden en overnachtingskosten zijn bij de reissom inbegrepen.
Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten is bedoeld voor je skipas en eventueel extra energiekosten (bij saunagebruik).

Kosten kunnen variëren per skigebied en per periode. Wanneer je niet beschikt over een ski-uitrusting is die in het wintersportgebied te huur.

We vertrekken vrijdagavond 24 februari D.V.

€899,- Bijkomende kosten €300,-
Reiscode
23-WVO-19
Vertrek
24-02-2023
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Oostenrijk winterreizen
Reisleider
Piet Vos

Gegarandeerd vertrek

Ik meld me aan!