Reisleider

Daan de Bree

Kenmerken
Winterse gezelligheid in Oostenrijk

Wintersport zoals het wat ons betreft hoort: overdag sportief en actief in de sneeuw, ‘s avonds gezellig samen in ons onderkomen.

Deze reis gaat naar het dorpje Irdning, in het skigebied Hauser Kaibling, Oostenrijk. Vanaf daar gaan we skiën en/of snowboarden in dit skigebied dat deel uitmaakt van het vier-bergen-skigebied van Schladming. Dit is één van de betere skigebieden van Oostenrijk met een overdaad aan pistes en genoeg mogelijkheden voor elk niveau.

‘s Avonds maken we het natuurlijk gezellig in ons onderkomen. We verblijven in een chalet dat 500 meter boven het dorp ligt, met uitzicht over de ervoorliggende vallei. Het huis is vrijstaand en bevindt zich net buiten het dorp. Dus: uitgebreide ski-mogelijkheden in de buurt, maar een verblijf buiten de geijkte toeristische plaatsen!

Dit is in feite een all in-reis. Zelfbereide maaltijden, vervoer en overnachtingskosten zijn bij de reissom inbegrepen.
Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten is bedoeld voor je skipas. Kosten kunnen variëren per skigebied en per periode. Wanneer je niet beschikt over een ski-uitrusting is die in het wintersportgebied te huur.

We vertrekken vrijdagavond 21 februari D.V.

€699,- Bijkomende kosten €250,-
Reiscode
20-WOD-22
Vertrek
21-02-2020
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Oostenrijk winterreizen
Reisleider
Daan de Bree

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt