Reisleider

Piet Vos

Kenmerken

Wintersport zoals het hoort: overdag sportief en actief in de sneeuw, ‘s avonds oergezellig in ons huis. Tijdens deze week reizen we af naar Piesendorf met de skigebieden Zell am See en Saalbach Hinterglemm binnen handbereik. Dat betekent een grote diversiteit aan pistes waar zowel beginnende als meer gevorderde skiërs/boarders prima uit de voeten kunnen. Ook voor niet-skiërs en -snowboarders is er van alles te doen, zoals rodelen, langlaufen of met de lift naar boven en in de zon genieten van het grootse uitzicht. Maar de meesten zullen uiteraard de pistes zelf onveilig gaan maken…

‘s Avonds maken we het natuurlijk erg gezellig in ons onderkomen. We verblijven in een typisch Oostenrijks chalet bij het plaatsje Piesendorf. Het huis zelf is vrijstaand en bevindt zich net buiten het dorp. Dus: uitgebreide ski-mogelijkheden in de buurt, maar een verblijf buiten de geijkte toeristische plaatsen!

Dit is in feite een all in-reis (m.u.v. het vervoer). Zelfbereide maaltijden en overnachtingskosten zijn bij de reissom inbegrepen.
Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten is bedoeld voor je skipas. Kosten kunnen variëren per skigebied en per periode. Wanneer je niet beschikt over een ski-uitrusting is die in het wintersportgebied te huur. De vervoerskosten (retour) zijn niet in de bijkomende kosten opgenomen.

We vertrekken vrijdagavond 28 februari D.V.

€550,- Bijkomende kosten €250,-
Reiscode
20-WOZS-32_EV
Vertrek
28-02-2020
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Oostenrijk winterreizen
Reisleider
Piet Vos

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt