Reisleider

Gerty Sonneveld

Kenmerken

Voor wie in maart nog even een weekje wil genieten van de sneeuw, met grote kans op zon.
Deze week gaan we naar skigebied Zillertal 3000; een skigebied verspreid over meerdere bergen met ruim 200 kilometer aan piste tot een hoogte van 3200 meter. In dit gebied ligt ook de Hintertuxer Gletscher die altijd sneeuwzeker is. Ook voor niet-skiërs en -snowboarders is er van alles te doen, zoals rodelen, langlaufen of met de lift naar boven en in de zon genieten van het grootse uitzicht.

Overdag op de piste en ‘s avonds is het ouderwets gezellig zoals we bij een Avanta-wintersportreis gewend zijn. We verblijven in een authentiek chalet bij het befaamde plaatsje Mayerhofen. Het huis is vrijstaand en bevindt zich buiten het dorp. Dus uitgebreide ski-mogelijkheden in de buurt, maar een verblijf buiten de geijkte toeristische plaatsen!

Dit is in feite een all in-reis. Zelfbereide maaltijden, vervoer en overnachtingskosten zijn bij de reissom inbegrepen. Het genoemde bedrag aan bijkomende kosten is bedoeld voor je skipas. Kosten kunnen variëren per skigebied en per periode. Wanneer je niet beschikt over een ski-uitrusting is die in het wintersportgebied te huur.

We vertrekken vrijdagavond 6 maart D.V.

€700,- Bijkomende kosten €250,-
Reiscode
20-ZWOS-34
Vertrek
06-03-2020
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Oostenrijk winterreizen
Reisleider
Gerty Sonneveld

Gegarandeerd vertrek

Volgeboekt