Kenmerken
Veelzijdig en anders winteravontuur

Wintersport in het hoge noorden is niet te vergelijken met wintersport in Oostenrijk of Zwitserland. Want in Lapland heb je rendieren, husky’s en het noorderlicht. En niet te vergeten, heel veel sneeuw en ijs! Winters Lapland is ijzig koud en oogverblindend mooi.

Er zijn honderd-en-één manieren om hier sneeuwpret te hebben. Sneeuwscooteren door sprookjesachtige bossen, ijsvissen als een eskimo, in vliegende vaart voortgetrokken worden door een enthousiaste roedel husky’s… en nog veel, veel meer.

We vertrekken waarschijnlijk vrijdagavond 19 februari en vliegen naar Stockholm. Vandaar reizen we naar noorden (en terug) en onderweg overnachten we in een groepshuis en maken onze eigen maaltijden klaar.

Let op: het genoemde bedrag aan bijkomende kosten voor activiteiten, vervoer/autohuur, verblijf/accommodatie, maaltijden e.d. is vooraf niet exact in te schatten en hangt daarnaast af van de activiteiten waar jij aan mee wilt doen. Maar afgelopen jaren bleek dit bedrag een realistische inschatting te zijn.

Mocht de reis a.g.v. corona-omstandigheden onverhoopt niet kunnen doorgaan dan ben je in het ergste geval max. €50 euro kwijt en krijg je de rest van je betaalde reissom teruggestort. Lees hier meer: https://www.avantareizen.nl/reizen-in-tijden-van-corona/.

€750,- €649,- * Bijkomende kosten €750,- * Bij boeking voor 01-12-2020
Reiscode
21-WIZW-17
Vertrek
19-02-2021
Reisduur
9 dagen
Bestemming
winterreizen Zweden
Ik meld me aan!