Reisleider

Ies Goedbloed

Kenmerken
Omdat je nog geen zin hebt in de winter!

Een reisje naar zuidelijke streken! We brengen je naar midden-Frankrijk, vanwaar we doorreizen naar de in het zuiden gelegen prachtig gelegen boerderij van Wim en Addy. Zij hebben elkaar ontmoet op een Avantareis en inmiddels al heel wat groepen Avanturiers ontvangen. Ze weten dus ook precies wat zo’n groep wil en kunnen ons adviseren over de mooiste wandelroutes in de omgeving. Op hun landerijen ligt een heerlijk meertje waar we onze tenten op kunnen zetten, maar als je liever in een hooiberg slaapt kan dat natuurlijk ook.

We gaan de Pyreneeën in, het ruige gebergte op de grens van Frankrijk en Spanje. Hier kunnen we o.a. gaan wandelen of raften in één van de kloven die het gebergte doorsnijden. Sowieso zullen we tijdens deze trip meerdere wandelingen maken en het is altijd een verrassing wat je dan tegenkomt. Een murmelend beekje op de bodem van een kloof, een oude olijvenpers, een schitterend uitzicht…

Verder is het gewoon een Avanta-kampeerreis, met een keuken achterin de bus en in de avond zo vaak mogelijk een knetterend kampvuur. Het bijkomend voordeel van deze reisstijl in deze tijd is dat we veel buiten zijn en maar met weinig met mensen buiten de groep in aanraking hoeven te komen. En zou de situatie ergens verslechteren dan reizen we net zo makkelijk naar een ander gebied.
We maken er natuurlijk weer een afwisselende reis van, maar plannen de reis zoals gewoonlijk niet van tevoren van a tot z.

€499,- Dit is een all-in prijs
Reiscode
20-ZFP-277
Vertrek
16-10-2020
Reisduur
9 dagen
Bestemming
Frankrijk
Reisleider
Ies Goedbloed
Ik meld me aan!