menu

Reisaanbod 2018

13 dagen Israël en Jordanië

Reiscode:18-IAJO-274

Vertrek:3 september 2018

Reissom:€999

Aanbetaling:€999

Restant:€0

Bijkomende kosten:€700

 
kaart
Reisleider(s)

Een fotoserie, gemaakt in Jordanië.

Foto's

Nog (1) plaats. Twee op en top Bijbelse landen, zo kunnen we Israël en het 'Overjordaanse' wel bestempelen. Tijdens deze 13-daagse reis kunnen we goed de tijd nemen om het Heilige Land op een ontspannen manier met Jordanië te combineren.


In Jordanië zullen we o.a. door de smalle toegangskloof naar het beroemde Petra gaan. Verder doen we de schitterende Wadi Rum-woestijn aan. We maken kennis met bedoeïenen, en de echte Arabische mentaliteit en gastvrijheid geven de reis een bijzonder tintje. Langs de King's Highway - van noord naar zuid - is superveel te zien en te doen! We komen door bergwoestijnen met prachtige vergezichten, waden heerlijk door het stromende water van de Wadi Mujib-kloof en wellicht bezoeken we de kruisvaardersburcht Al Kerak of de ruïnes van Jerash. We komen door de velden van Moab en ten noorden van de beek Arnon door de gebieden waar ooit de stammen van Ruben, Gad en de halve stam van Manasse woonden.


In Israël wordt het eveneens een mix van cultuur en natuur: Jeruzalem, de Negev, het meer van Galilea, Tel Dan en Banias. En de Dode Zee, wanneer we daar in Jordanië nog niet in hebben rondgedobberd. Verder snorkelen we in de Rode Zee, volgens kenners de mooiste zee voor onderwaterpracht. Dit doen we bij Eilat, of net over de grens bij Aqaba.


Deze reis is de verlengde versie van reis 18-IAE-273. Een bezoek aan Jordanië naast Israël geeft absoluut meerwaarde aan je reis!

 

Bij de reissom is autohuur in Jordanië (excl. brandstofkosten en afkoop ER) inbegrepen.
De bijkomende kosten zijn bedoeld voor maaltijden, vervoer in Israël en overnachtingen.

Voor Jordanië is een visum nodig.
Waarschijnlijk reizen we via Israël, wat inhoudt dat we het visum voor Jordanië op de grens kunnen regelen.

Terug naar het reisoverzicht