"God is good all the time and all the time God is good!"

Annelies

van Breugel

woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht
bij avanta sinds 2018

Ik ben een enthousiaste en sportieve reiziger, die graag nieuwe plekken/landen ontdekt in goed gezelschap. Reizen doe ik omdat ik door het reizen met Avanta nieuwsgierig ben geworden naar andere landen en culturen. Door te reizen leer je niet alleen nieuwe mensen kennen, maar ook jezelf. Het inspireert je, leert je relativeren en creatief om te gaan met situaties. Ook geeft het je een onwijs gevoel van vrijheid, wat reizen zo geweldig maakt! Inmiddels heb ik zeventien landen bezocht, waaronder Chili, Ethiopiƫ, Marokko en Fins Lapland.

Waarom Avanta? Het ‘s ochtends wakker worden en niet weten waar je ‘s avonds gaat slapen vind ik super. Hierdoor zit je niet gebonden aan een strak reisschema en is er tijd voor onverwachte uitstapjes. Reizen met Avanta is avontuurlijk, aan sportieve activiteiten is geen gebrek. Ik vind het zelf heerlijk om het water op te zoeken tijdens het reizen en om activiteiten te organiseren voor de groep.

De meerwaarde van het reizen met een christelijke organisatie:
Ik vind het mooi dat Avanta een christelijke reisorganisatie is, waardoor er in de groep vaak goede gesprekken ontstaan. In de natuur en cultuur van ieder land die je bezoekt zie je de hand van onze Schepper. Het bezoeken van een lokale kerkgemeenschap wordt vaak enorm gewaardeerd en het zien van en samen zijn met christenen in andere landen doet je beseffen dat God echt overal is.

Beroep: Ik ben Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, momenteel werkzaam als woonbegeleider. Mijn droombaan heb ik nog niet gevonden, maar ik hoop ooit werkzaam te zijn als gezins- of kindercoach, in de jeugdpsychiatrie of iets in die richting.

Hobby’s: Ik vind eigenlijk bijna alles leuk, maar vooral reizen, sporten en met vrienden activiteiten doen.