"Ik wil bij het raampje." - Frank Wiersma

Frank

Wiersma

woonplaats Utrecht
bij avanta sinds 2018

Het reizen is tot rust komen, maar zeker niet stilzitten. Ik hou ervan om veel in de natuur te zijn, maar vind het ook tof om de toffe plekjes in een grote stad op te zoeken. Tijdens mijn reizen zoeken we naar de mooiste plekjes om te overnachten. Het gevoel om op een bizar mooie plek je tent open te ritsen is onbeschrijfelijk :). Ook probeer ik als het kan ook zonsondergangen mee te maken vanaf een hoog uitkijkpunt. Geweldig!
Trouwens, ben ik de enige als ik zeg dat ik enorm kan genieten van de lange vluchten? (Wel bij het raampje dan natuurlijk) ­čÖé

De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
Door het reizen met een groep leer je nieuwe mensen kennen. Hiermee heb je tijdens de vakantie (en wellicht daarna) de grootste lol, maar ook mooie gesprekken. Sommige gesprekken over God met deelnemers tijdens de verschillende reizen zullen me altijd bijblijven. Het is tof om de verschillende blikken op het geloof in deze setting met elkaar te delen.
Favoriete reisherinnering:
Toen we met een Avanta reis in de buitenlucht overnachtten in Death Valley NP (USA), werden we ‘s ochtends vroeg wreed gewekt door twee JSF straaljagers die elkaar, door het dal naast ons, achterna zaten. Te gek! (zie foto)
Beroep: Voltijd HBO-ICT student aan de Hogeschool Utrecht en parttime systeem- en netwerkbeheerder bij een adviesbureau.
Hobby’s: Mountainbiken, hiken in het buitenland, zwemmen, vliegen (kan dat!? :D)
Aantal bezochte landen: 21 (in Europa & Noord-Amerika)
Wishlist en/of favoriete bestemming:
– De Hawa├»aanse eilanden bezoeken
– De gaskrater in Turkmenistan bekijken
– Het heteluchtballonnen festival in Cappadoci├ź meemaken
– Hiken door de prachtige nationale parken van China