"Even om de volgende bocht kijken."

Gerty

Sonneveld

woonplaats Gouda
bij avanta sinds 2014

Mijn naam is Gerty, bij mijn vrienden beter bekend als Gert, Gerrie of wat ze er op dat moment maar van kunnen maken. Ik ben door een vriendin (Leandra) begonnen met echt reizen, zij heeft mij namelijk kennis laten maken met Avanta.
Avanta. Voor mij is het ultiem genieten in de natuur en even weg van de ‘wereld’. Wat je bij mij kunt verwachten is elke dag gevuld met avontuur, en ik ben graag op zoek naar plekjes waar bijna niemand komt. Het liefst wil ik je in een week het gevoel geven dat je al een maand onderweg bent! Kortom, we gaan elke dag op zoek naar unieke plaatsen, mensen en dingen.
De quote (zie hiernaast) had ik samen met wat reisgenootjes, en daardoor kwamen we op de meest geweldige plaatsen.

De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
Je leert nieuwe mensen kennen die ook geloven en samen kun je op vakantie ook tijd doorbrengen met God en zijn Woord. Je hebt zoveel tijd om stil te staan bij hoe mooi zijn schepping is. Ik voel mij op reis altijd dichterbij God dan thuis.
Favoriete reisherinnering:
De hele reis naar Alaska is mijn favoriete herinnering. Elke dag was een avontuur op zich, alle schitterende natuur en de bijzondere mensen die ik heb ontmoet maakten deze reis uniek.
Beroep: MBB’er in opleiding (op de afdeling radiologie)
Hobby’s: reizen, lezen, uit met vrienden en netflixen
Aantal bezochte landen: 28
Wishlist: Canada, Groenland en de Zuidpool staan nog op mijn lijstje (ja, ik houd wel van de kou)