'Back to basic en toch enorme rijkdom ervaren.'

Jacob

Benard

woonplaats Het Westland
bij avanta sinds 2020

Lekker bezig zijn en toch heerlijk uitrusten. Grote vuren en toch ijskoude nachten. Veel gezien hebben en toch meer ontdekken. Back to basic en toch enorme rijkdom ervaren. Contact met andere culturen en toch ontdekken dat je hetzelfde bent. Koude sneeuw en toch hartje zomer. Apart eten maar toch wel lekker. En zo kan ik nog wel even doorgaan 🙂

Mijn eerste reis met Avanta naar Noorwegen, bracht een groot deel van deze ervaringen bij elkaar. Het zijn ervaringen waar ik enorm van kan genieten en die ik lang zal blijven herinneren. Iedere dag weer, hielden een combinatie van eindeloze vergezichten, knisperende kampvuren, koude stuwmeren, prachtige natuur, en gezellige gesprekken me bezig tot ik in slaap viel onder de heldere sterrenhemel. Het resultaat? Een lichte drang naar meer van dit..

De meerwaarde van het reizen met een christelijke reisorganisatie:
Het christelijke aspect aan een reis met Avanta creëert een bepaalde basis waarop mooie herinneringen kunnen worden gebouwd. Deze basis heb ik elke keer weer ervaren door het gevoel van verbondenheid, veiligheid, vertrouwen en openheid. Het contact met de lokale bevolking voegt hier steeds weer op een andere manier iets aan toe.
Favoriete reisherinnering:
De machtige natuur van Noorwegen. De warme, heldere zonnestralen bij het openen van mijn tent. Het eten van een eigengemaakte, overheerlijke spaghetti maaltijd in het restaurant van een veerpond. And so on..

Hobby’s: Naast mijn baan ben ik vaak actief bezig, lees ik een hoop, en investeer ik in mijn persoonlijke ontwikkeling. Klinkt leuk, maar hoe dan? Dat deel ik graag met je op een van de reizen 🙂

Wishlist: Canada, Alaska, IJsland, Kirgizië lijken me prachtige landen om te ervaren. Ongetwijfeld komen er hier nog wat bij in de toekomst.