"Better to see something once than to hear about it a thousand times!"

Jacoliene

de Bakker

woonplaats Gent
bij avanta sinds 2018

Na ‘n lange dag de perfecte kampeerplek vinden, tent opzetten, kampvuur maken, socializen en uiteindelijk moe maar voldaan je slaapzak in rollen zijn de dingen die het reizen met Avanta typisch maar vooral ook onvergetelijk maken! Aangetrokken door het avontuurlijke karakter boekte ik op m’n 18e mijn eerste Avantareis. Dat beviel zo goed dat ik nadien nog een aantal keer mee ben geweest. Met name de manier van reizen en de groepssfeer spraken me enorm aan! Door de drukte en het chaotische van het studentenleven werd het reizen met Avanta echter helaas quasi onmogelijk. Op een onverwachte manier ben ik uiteindelijk toch sinds 2018 weer bij Avanta terecht gekomen, maar dan als reisleidster, wat enorm goed bevalt!

De meerwaarde van het reizen met een christelijke organisatie:
Het hebben van een gemeenschappelijke christelijke overtuiging, maar waar door de vaak diverse (kerkelijke) achtergronden ook plaats wordt gegeven aan goede gesprekken en discussies. Wat een absolute meerwaarde geeft aan de reizen.

Beroep: student diergeneeskunde
Hobby’s: naast het reizen zijn studeren, zingen en samen zijn met vrienden m’n voornaamste bezigheden in het dagelijks leven