'Better to see something once than hear about it a thousand times.'

Jan

Henniphof

woonplaats Oosterwolde (Gld.)
bij avanta sinds 2020
Komen waar niet iedereen komt, mensen ontmoeten die je niet dagelijks ontmoet, natuur zien die je niet elke dag ziet, avontuur, ‘s morgens niet weten waar je ‘s avonds je tent opzet, in de vrije natuur zijn, dat is wat reizen voor mij mooi en interessant maakt. Als je dat dan samen met anderen kan doen, maakt dat het nog mooier. Met elkaar de tijd nemen om iets van het land waar je doorreist te zien en indrukken op te doen die je tijdens het kampvuur weer met elkaar kunt delen.
Als je een reis doet met medechristenen kan er dan ook gelijk tijd zijn om gesprekken over het geloof te hebben. Mooi om zo elke keer weer te zien dat je niet alleen christen bent!
Een van m’n favoriete reisherinneringen is snorkelen boven koraalrif in Madagaskar. Op maandagochtend vertrokken we naar een dorpje van een paar hutten. Toen we overeen gekomen waren wat de prijs moest zijn, gingen de dorpelingen voor ons een zeilbootje optuigen en vervolgens voeren we een half uurtje de zee op naar een plek waar fantastische koraal te zien was. Of bijvoorbeeld die keer dat ik ‘s avonds, voordat ik m’n tent indook, naar een kraakheldere sterrenhemel staarde zoals ik die nog nooit gezien had.
Het waren fantastische ervaringen zoals elke reis zo z’n eigen ervaringen heeft die je niet van te voren kunt voorspellen, Dat is waarom je met Avanta mee moet gaan 😉
Beroep: In het dagelijks leven ben ik constructeur bij een machinebouwer waar ik me bezighoud met het ontwikkelen van nieuwe machines.
Hobby’s: reizen, wielrennen, skiën, lezen, techniek (historie)
Aantal bezochte landen: 18
Wishlist : Peru, Australië, China, Indonesië, Cuba en verder overal waar ik nog niet geweest ben:)